Tüm siparişlerde Kargo BEDAVA!

0Item(s)

Sepetinizde hiç ürün yok.

%10 İndirim

Ürününüz sepete eklendi.

   

11 Kayıt

   

11 Kayıt

Gümüş Bileklik

Gümüş bileklik insanlığın ilk çağından beri kadınlar için çok önemli bir yerde olmuştur. Medeniyet kavramı insanlar arasındaki farklılıkları ve bununla birlikte sosyal statü farklılıklarını da ortaya çıkarmıştır. O dönemde insanlar ait oldukları statüye göre takı kullanıyorlardı. Bu takılar değerli taşlardan veya topraktan yapılan şekillerden oluşmaktaydı. Günlük hayatımızın bir parçası haline gelen bu takılar geçmişten günümüze gelene kadar sürekli bir değişim içindeydi.

Bilindiği gibi bileklikler kol bileğin etrafını saran narin takılardır. Hatta bazı kültürlerde akan kanı sakinleştirdiğine ve kişiye dinginlik verdiğine inanılmaktadır. Sizinde bu şekilde inançlarınız varsa, bilekliklerinizi istediğiniz şekilde doğal taşlarla süsleyebilirsiniz.

Gümüş Bileklik Modelleri

Bileklerin çok çeşitli olması sebebiyle, sektör içerisinde çok fazla bileklik modeli bulunmaktadır. Bileklik modellerini sadece kadınlar değil, erkeklerde kullanmaktadır. Günümüzde ise kullanılan bileklikler statü farklılarını belirtmek için değil, tamamen zevke ve tarz uygun olarak kullanılmaktadır. Üretilen kadın gümüş bileklik modelleri arasından sizde bütçenize ve zevkinize uygun olanları seçebilir, farkınızı ortaya koyabilirsiniz. Bileklikler her kıyafete uygun olacak şekilde üretilmektedir.

Üretilen gümüş bilekler kadınların zevkine uygun olarak üretilmiştir. Siz de canlı ve renkli tasarımlı olan bilekliklerden tercih edebileceğiniz gibi, sadece tek renk bileklikler de tercih edebilirsiniz. Şıklığınızı ve tarzınızı bu şekilde ortaya çıkarmak istemez misiniz? Eminiz ki, girdiğiniz bütün ortamlarda gözler artık bileklerinize çevrilecek!

Günlük olarak kullanacağınız bileklikleriniz sade olup, göz yormaması gerekir. Giysilerinizle uygun olan sade bilekliklerle modern bir görünüme kavuşabilirsiniz. Bunun dışında gece özel davetlerinizde kullanacağınız bileklikler, günlük kullanacağınız bilekliklerden daha hareketli ve göz alıcı olmalıdır. Bilekliklerin çok doğru seçilmesi gerekmektedir. Giysilerinizle uyumlu olabilecek bir bileklik sizi ortamda adeta bir kraliçe gibi gösterirken, yanlış bir bileklik seçimi bulunduğunuz ortamda beğenilmemenize neden olabilmektedir. Bu yüzden gece davetlerinizde, genellikle krem renkli ve parıltılı bileklikleri bütün kıyafetinize uyumlu olacak şekilde kullanabilirsiniz.

Gümüş Bileklik Fiyatları

Bileklikler bütün spor kıyafetleri ile kullanılabilen parçalardır. Gümüş bileklik fiyatları üretilen bilekliklerin el işçiliğine göre değişkenlik göstermektedir. Üretilen bilekliklerin fiyatları her bütçeye hitap etmektedir. Çok uygun fiyatlara harika bileklikler satın alabilirsiniz. Kıyafetiniz çok sade ve hareketsizse, modern bir bileklikle bir anda kıyafetinizi canlandırabilirsiniz.

Bileklik seçimi yaparken, kıyafetinizin rengini ve kumaşını da dikkate almalısınız. Bileklik alırken birçok ayrıntı ve kriter bulunmaktadır. Eğer bileğiniz kalınsa, büyük bir bileklik tercih etmeniz bileklerinizi olduğundan daha büyük ve kalın gözükmesine sebep olabilir. Bu sebeple kalın bilekleri olan kişilerin, ince ve tek kat zincirli bileklik seçmeleri halinde bilekleri daha ince ve zarif gözükecektir.

Bunun dışında bilekleri ince görünenlerdenseniz iki veya üç kat zincirli bilekliklerden tercih edebilirsiniz. Böylece bilekleriniz daha kalın ve hoş gözükecektir. Bilekleri ince olanların biraz daha kalın bileklik seçmeleri gereklidir. Bu şekilde bilekleriniz daha zarif ve dolgun duracaktır. 

Şüphesiz ki, bir tarza en küçük ama etkili dokunuş yaratabilecek aksesuarlar bilekliklerdir. Sadece yaz aylarında değil, kış aylarında da bileklik kullanabilirsiniz. Birçok bayan bilekleri gözüktüğü için sadece yaz aylarında bileklik takmaktadır. Aslında kış aylarında da bileklik takılabilir. Giydiğiniz kazakların kollarını kıvırarak bilekliklerinizi gösterebilirsiniz. Ve modern tarzınızı sadece yazları değil kışları da gösterebilirsiniz. Zevkinize ve tarzınıza göre bileklik modelleri bayan aksesuarlarından satın almak için daha ne bekliyorsunuz? Haydi, bilekleriniz boş kalmasın!